KERATINE


het doel van een keratine behandeling is om het haar te voorzien van verloren bouwstoffen. deze bouwstoffen genaamd aminozuren, oftewel keratine, verliest iedereen door dagelijkse bezigheden (denk aan het klimaat, chemische behandelingen, warmtebronnen, etc.). hierdoor ontstaat haarveroudering; het haar voelt droog aan, is pluizig en moeilijk in model te brengen. 

de verschillende keratine behandelingen focussen zich op verschillende resultaten: het haar stijler, dikker of juist het volume verminderen! met onze keratine behandelingen kan het allemaal.

MICRORING WEAVE


royalty hairextensions:

een ideale manier om haarmatten te plaatsen zonder je eigen haar te beschadigen. met deze haarverlengingtechniek heb je wel de lusten van haar weave maar niet de lasten. met speciale soft bonds worden de matjes in het haar bevestigd. dit blijft vervolgens 6 tot 8 weken zitten (afhankelijk van je eigen haargroei) en moet het weer omhoog worden geplaatst. ze kunnen, in tegenstelling tot "gewone" extensions, hergebruikt worden. afhankelijk van het thuisgebruik kan het haar 1 tot 2 jaar meegaan.

royalty hairextensions kiest alleen voor onbehandeld 100% natuurlijk haar. deze zorgvuldig geselecteerde double drawn remy hair wefts zijn van zeer goede kwaliteit,  in tegenstelling tot andere kwaliteiten, pluist en klit het haar niet en heeft het geen kleurverlies. door de double drawn heeft de weft ook veel vollere punten.

LASHBAR


wimperextensions:

lange, volle wimpers: de droom van iedere vrouw. eén van de beste manieren om zo’n look te creëren, is door het zetten van wimperextensions. dit zijn wimpers die op je echte wimpers geplakt worden, waardoor je een wimperverlenging creëert. hierdoor hoef je geen mascara meer te dragen, en zie je er altijd fris en open uit.

 

lashlift:

de Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

BROWBAR


henna brows:
 de wenkbrauwen inkleuren met henna is een nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwstyling. het verven met henna is een eeuwenoude techniek en wordt toegepast met een natuurlijk pigment. het resultaat is een diepere kleur van de wenkbrauwen en het is mogelijk de wenkbrauwen gelijk in de juiste vorm te kleuren, omdat de ondergrond mee kleurt.
 
verven:
je wenkbrauwen verven is een goede manier om je wenkbrauwen voller te doen ogen.

ook perfect voor als je hele lichte haartjes hebt.

 
 

TANDEN BLEKEN


een mooie witte en stralende lach, dat wil natuurlijk iedereen. alleen heeft niet iedereen van nature witte tanden. daarom kun je jouw tanden bij ons op een veilige en verantwoorde manier laten bleken.

 

 

MICROBLADING


microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. met microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. we tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. we kijken naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

 

PLASMALIFT


een nieuwe techniek om onder andere uw oogleden te liften, kraaienpootjes te verwijderen en ongewenste rimpels zo goed als 100% uit uw gezicht of hals te doen verdwijnen! en het mooiste is dat dit alles kan zonder in uw huid te prikken of te snijden.

de behandeling word uitgevoerd met behulp van de plasma pen. de pen verdampt de overtollige huid door middel van een geïoniseerde gaswolk die gecreëerd wordt door een plasmaboog. de diepere huidlagen worden gestimuleerd om aanmaak van collageen en elastine vezels te bevorderen

 

 

NAGELSTYLING


onze nagelstyliste Olga werkt vanaf 1 september 2018 bij ons in de salon.

voor meer info neem gerust contact op!